Tisztelt Nézőink!

2020. március 27-e van. Ma van a Színházi Világnap. – Ma lett volna “A szabin nők elrablása” c. zenés bohózatunk elő-bemutatója Újfehértón, de a koronavírus közbeszólt – sajnos!
– Így a mai napon nem tudjuk együtt megélni az Önökkel való találkozás izgalmas óráit, nem játszhatunk együtt és az előadást követően egy pohár ital mellett nem tudjuk megbeszélni a színpadon történteket. Ma Önök nélkül, a Nagybetűs NÉZŐK nélkül, csöndben ünnepelünk.
– A Mandala Dalszínház a 2008-ban alakult Magyar Teátrumi Tárasaság alapítótagja, így engedjék meg, hogy megosszam Önökkel a Magyar Teátrumi Társaság a 2020. évi Színházi Világnap alkalmából kiadott üzenetét!
– Egyben arra biztatom Önöket, hogy ne csüggedjetek, legyenek türelmesek és bízzanak abban, hogy a koronavírus járvány hamarosan véget ér! A Mandala Dalszínház munkatársai most is dolgoznak és azon fáradoznak, hogy a 29. Mandala Nyár programjain Önök felhőtlenül szórakozhassanak és abban hisznek, hogy mihamarabb újból találkozhatunk egymással Thália mandalás templomában!

Vigyázzanak egymásra, vigyázzanak magukra!

Bódis Gábor

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük